Sähkösopimus: Helsinki

Sähkösopimus Helsingistä helposti netistä!

sähkösopimus helsinki

Sähkösopimus Helsingissä on mahdollista tehdä huomattavan monen eri sähköyhtiön kanssa. Vaihtoehtojen vertailu on tärkeää, sillä vaikka kyseessä onkin laadullisesti täysin sama tuote, löytyy sähköyhtiöiltä monia eri ratkaisumalleja sopimuksen tekemiseen. Oikean mallin löytäminen on ensisijaista, jos tarkoituksena on ottaa edullisin sähkösopimus Helsingissä.

Maaseutuun verrattuna Helsingissä ja muissa suurissa kaupungeissa sähkökatkojen tai muiden sähkönjakeluhäiriöiden uhka on pieni. Tästä huolimatta sähkösopimusta tehdessä kannattaa ottaa huomioon sähköyhtiöiden väliset erot asiakaspalvelussa ja korjaustöiden nopeudessa.

Mistä ottaa sähkösopimus Helsingissä?

Vaikka sähkötarjous Helsingissä on mahdollista tilata miltä tahansa sähköyhtiöltä, muutamat isot paikalliset yhtiöt ovat yleensä parhaimpia vaihtoehtoja.

Paikallisen sähköyhtiön valinta voi olla paras edullisimman hinnan johdosta, mutta myös sen takia, että sähköyhtiöllä maksetut kulut pysyvät Helsingin rajojen sisällä. Nämä verotetut kulut täten palautuvat osittain helsinkiläisen elämään.

Seuraavat yritykset ovat hyvä lähtökohta sähkötarjousten vertailuun:

  • Helsingin Energia
  • Vantaan Energia
  • Fattenfall
  • Fortum

Muista kuitenkin, että tarjolla on hyvin paljon muitakin vaihtoehtoja.

Eri vaihtoehdot eroavat toisistaan muutenkin kuin pelkän hinnan perusteella. Kuluttajien tiedostama vääjäämättä etenevä ilmastonmuutos aiheuttaa valintaperusteeksi myös esimerkiksi sähköntuottotapojen suhteen. Fossiilisten ja uusiutuvien energianlähteiden sekä ydinvoiman käytön suhde sähkön tuotannossa vaihtelee sähköyhtiöittäin huomattavasti.