Bonusta sähköstä

Voit saada bonusta sähköstä. Sähkön bonuksen hyödyntäminen kannattaa!

bonusta sähköstä

Erilaisten bonusten ja bonuspisteiden saaminen asioidessa vaikkapa lähimmässä ruokakaupassa on varmasti tuttua monelle. Ennen bonusta sai vain perus ruokakaupoista, mutta harva nykyään enää tietääkään mistä kaikesta voi saada bonusta. Nykyään voit saada myös bonusta sähköstä!

Sähkösopimus.net pyrkii löytämään jokaiseen tarpeeseen edullisimman sähkösopimuksen ja kertomaan siitä sinulle. Sähköstä bonuksen saaminen kannattaa ottaa huomioon kun valitset sähköntoimittajaa, sillä se tekee sähköstä sinulle edullisempaa. Pienet säästöt ovat pitkällä aikavälillä tuntuvia. Jos esimerkiksi perheesi on iso ja taloudessa paljon erilaisia sähkölaitteita hypertehokkaista työpöytätietokoneista, televisioista ja pelikonsoleista aina huippuvarusteltuun kahvinkeittimeen, sähköbonus voi jo pienentää kuluja mukavasti. Bonuksen hyödyntäminen kannattaa ehdottomasti, eikä sen tuomaa etua kannata jättää hyödyntämättä.

Miten bonusta sähköstä kertyy?

Sähköstä kertyvä bonus kerääntyy arvolisäverollisesta sähkömyynninosuudesta. Bonusta ei varsinaisesti siis kerry koko sähkölaskusta, sillä sähkönsiirtomaksusta ei kerry bonusta sähköstä. Arvonlisäverollinen osuus sähkön myyntihinnasta on noin puolet koko maksettavasta hinnasta. Eli aivan mitättömästä osuudesta ei ole kyse.

Miten saan sähkölaskusta bonusta?

Ensinnäkin tarkemmat tiedot löytyvät aina energiayhtiösi kotisivuilta. Kaikilta energiayhtiöiltä ei välttämättä saa sähköstä bonusta. Helpoimmillaan bonushyödyn saamiseksi riittää, kun antaa tarvittavat tiedot sähköntoimittajan verkkosivustolla. Joissain tapauksissa sinun on tehtävä kirjallinen sopimus sähköntoimittajasi kanssa.

Jos olet valinnut sähköntoimittajasi järkevästi, saatat voida käyttää samaa bonusjärjestelmää kuin mitä käyttäisit lähimmässä kaupassa asioidessasi. Sähkölaskun bonus voi auttaa kasvattamaan bonusprosenttia, mikä vaikuttaa kaikkiin samaa bonusjärjestelmää käyttäviin ostoksiin.